vse-za-blagajne.si

KOŠARICA

Košarica je trenutno prazna.

LOKACIJA: Domov Dostava
natisni

 

Dobavljivost artiklov in ostale podatke o vašem naročilu vam sporočimo po elektronski pošti, potem ko prejmemo vaše naročilo. Če naročenega blaga trenutno ni na zalogi, vas bomo o predvidenem datumu dobave/dostave čimprej obvestili.

Ob morebitni nedobavljivosti naročenih artiklov vas bomo obvestili o spremembah in vam omogočili preklic naročila, zamenjavo naročenega artikla ali kakšno drugo dogovorjeno možnost. Strošek dostave se prišteje strošku naročila, kar je zavedeno tudi v košarici in na računu.

Cena pošiljanja je enaka ne glede na izbiro plačila.

Velja za artikle na zalogi: pri izbiri dostave z dostavno službo in plačila po povzetju bomo vsa naročila, opravljena na delovni dan do 14. ure, odpremili s pogodbenim partnerjem Pošta Slovenije drugi dan ali najpozneje naslednji dan. Pošiljka bo pri vas najkasneje v 3-7 delovnih dneh, običajno pa že drugi delovni dan. Pri plačilu preko PayPal sistema je v nekaterih primerih rok dobave podaljšan za do 4 delovne dni.

Naročeno blago dostavlja pogodbeni partner Pošta Slovenija – paketna dostava. Blago bo praviloma dostavljeno v dopoldanskem času, do 14. ure. Če na naslovu ni nikogar ki bi pošiljko sprejel, vas bo čakalo sporočilo, da lahko paket dvignete na lokalni poslovalnici Pošte Slovenije.
Obratovanje spletne trgovine je omejeno na 24 ur na dan, vse dni v letu.

Telefonskih naročil ne sprejemamo. Naročila so možna od 24 ur na dan preko spletne strani.
Vsa naročila oddana do 14 ure bodo, če so izdelki na zalogi, dostavljena v roku 3-7 delovnih dni, ter v primeru plačila preko PayPal od 3-11 delovnih dni. V vsakem primeru pa ob/po naročilu prejmete predviden datum dobave. Naročila ki so bila oddana po 14. uri se obravnavajo naslednji delovni dan.

Hitra dostava:

Na posebno željo vam lahko naročeno blago dostavimo še isti dan, če je bilo naročilo potrjeno od 10. ure dopoldan (plačilo prejeto 24ur prej) in je blago na zalogi. S tem da navedete v opombe, da bi blago radi prejeli še naslednji dan, mi pa bomo znesek poštnine v primeru napake (napačno izbrana dostava) oddaje naročila prišteli k znesku vašega naročila.

Veljavni cenik dostave (vse cene vsebujejo zakonsko določen 20% DDV):
Osebni prevzem / digitalni izdelek: 0,00 EUR
Osebna dostava: 96,00 EUR
Hitra pošiljka: 28,80 EUR
Normalna pošiljka (plačilo poštnine po povzetju - PPN): Povezava (odpre novo okno)

Sledenje pošiljk:

Za sledenje vaše pošiljke kliknite na zgornjo sliko.

Ob uspešno poslanem naročilu prejmete v opombi 10 mestno sprejemno kodo za sledenje vašega naročila.